Wednesday 17 February 2010

Rasvane teisipäev

Kõik korralikud blogiinimesed on teinud viimastel päevadel postituse vastlakuklitest ja ega meiegi nõrgemad saa olla. Sellal, kui mina teisipäeval loengus olin, oli Tõnn poest vahukoort ja kukleid toonud. Ühise pingutuse tulemusena sai vahukoore isegi vahtu ja vastlapäeva tähistamine võis alata.















Kuna "mardi gras" tähendab sõnasõnalt rasvast teisipäeva, polnud lugu ka sellest, et meie tarvitatud hiigelkuklid olid tõenäoliselt puhtalt jahust ja võist valmistatud. Pärmitaigen oleks selle kõrval vist suht dieettoit.
Õhtul otsustasime ikka ka liugu laskma minna, ent lumi oli üle keskmise sula ja veetsime veerandtunni hoopis teeäärsele künkale väga kunstipärast väikest vanapaganat voolides. Linade nimel sai sellelt künkalt siiski ka mõnemeetrise liu teha.
Eilne sula polnud aga mitte niisama. Nimelt näitavad käik märgid, et meile hakkab siia kevad jõudma. Räästad mitte ei tilgu vaid voolavad ja päike särab kevadiselt soojalt. Puhas rõõm.

1 comment:

  1. Kadeduseuss närib mind seest õõnsaks! Sellal, kui meil külmapügalad aiva hirmsamaks lähevad, räägid sina kevadest. Vahel on ikka tüütu see Põhjamaade elu:(

    ReplyDelete